Wasserijen

Samenwerking

LCT werkt veelal samen met textielreinigers en wasserijen. Systemen van LCT worden vaak door textielreinigers gekocht en verhuurd of in lease aangeboden aan de klantorganisatie. LCT is geheel zelfstandig en onafhankelijk en is dus niet gelieerd aan enige textielreiniger. Wij streven wél het principe na dat een optimale win-win situatie ontstaat wanneer de klant, de textielreiniger en LCT samen het project van implementatie uitvoeren. De term "Tripartieke aanpak" is ooit in 1994 al door Nedlin Borgh uit Rotterdam gebruikt. Met klant (gebruiker), leverancier(LCT) en logistiek/reiniging/financier (textielreiniger) samen kan het beste resultaat worden bereikt.  Ondanks -maar ook ten gevolge van-  het feit dat de belangen van alle parijen net anders liggen is er wel een gezamenlijk doel. Door partnership en transparant communiceren kan het beste resultaat worden bereikt.

Girl Laundry worker rolls a cart with clean stuff at the dry cleaners

LCT heeft ook diverse activiteiten aan de binnenzijde van de wasserij.

LCT heeft een zeer uitgebreide kennis van RFID technieken binnen kledinguitgifte systemen. Deze kennis wordt ook gebruikt voor optimalisatieprocessen binnen de wasserij. Problemen met RFID registratie, strategisch en archtectonisch meedenken maar ook service en reparatie van RFID hardware behoort tot de mogelijkheden van LCT.

LCT is distributeur voor diverse merken RFID apparatuur en chiplabels. Mede door de schaalgrootte waarop door ons wordt ingekocht kunnen onze prijzen scherp zijn en zijn de artikelen veelal uit voorraad leverbaar. De merken waar LCT op alle frequenties intensief mee samen werkt zijn :

  • AEG (Trovan) (LF)
  • Datamars (LF,HF en UHF)
  • Motorola (LF)
  • Nordic (UHF)
  • Scemtec (LF, HF en UHF)
  • Smarttrac (HF)
  • Tagsys (HF en UHF)

LCT komt oorspronkelijk uit de wasserijwereld als zusterbedrijf van Landuwasco uit Vlaardingen. Momenteel is er geen relatie meer met Landuwasco anders dan een vriendschappelijke.