Over ons

LCT staat voor Laundry Computer Technics BV en startte klein in 1984. LCT richt zich sinds 1991 primair op de ontwikkeling, productie en onderhoud van kleding- uitgifte- en garderobesystemen met behulp van RFID techniek. Ondertussen heeft LCT een zeer uitgebreid assortiment aan oplossingen. Daarnaast hebben wij ook een professionele organisatie ingericht om u optimaal van dienst te zijn.

Professionele organisatie

Door internationale uitbreiding is LCT enorm gegroeid. Onze focus ligt in Europa maar met installaties in Singapore en Las Vegas richten wij ons wereldwijd. Ons customer support team beantwoordt vragen in tenminste vijf verschillende talen. Voor onverhoopte problemen hebben wij een 24/7 helpdesk beschikbaar. Met eigen vestigingen in Spanje, Nederland en België/Luxemburg en professionele technische en commerciële partners in de andere landen waar wij actief zijn, bent u altijd zeker van een goede service.

Flexibiliteit

Voor elke klant beoordelen wij wat de meest optimale oplossing is. Elk project zien wij als maatwerk maar wel opgebouwd uit gestandaardiseerde, flexibele componenten waarmee de kwaliteit van het product bewaakt wordt. Daarmee garanderen wij een betrouwbare oplossing voor uw situatie.

Alles in eigen beheer

Onze organisatie heeft niet alleen een eigen service- en installatieteam maar ook alle ontwikkeling wordt in eigen beheer gedaan. Softwareontwikkeling, mechanische hardwareontwikkeling en het uitwerken van specifieke vragen van klanten wordt door LCT in eigen huis uitgevoerd. Met kennis en kunde kunnen wij iedere vraag beantwoorden en aan uw wensen voldoen.

LCT staat voor :

• Oplossingsgericht en klantvriendelijk
• Kwalitatief hoogstaande oplossingen
• Kennis van branches en producten
• Innovatief en gebruik makend van hedendaagse technieken
• Alle ontwikkeling en service onder eigen dak
LCT bedrijfspand