Over ons

LCT staat voor Laundry Computer Technics BV en startte klein in 1984. LCT richt zich sinds 1991 primair op de ontwikkeling, productie en onderhoud van kleding- uitgifte- en garderobesystemen met behulp van RFID techniek. Ondertussen heeft LCT een zeer uitgebreid assortiment aan oplossingen. Daarnaast hebben wij ook een professionele organisatie ingericht om u optimaal van dienst te zijn.

Professionele organisatie

Door internationale uitbreiding is LCT enorm gegroeid. Onze focus ligt in Europa maar met installaties in Singapore en Las Vegas richten wij ons wereldwijd. Ons customer support team beantwoord vragen in tenminste vijf verschillende talen. Voor onverhoopte problemen hebben wij een 24/7 helpdesk beschikbaar. Met eigen vestigingen in Spanje, Nederland en België/Luxemburg en professionele technische en com-merciële partners in de andere landen waar wij actief zijn bent u altijd van een goede service gewaarborgd.

Flexibiliteit

Voor elke klant beoordelen wij wat de meest optimale oplossing is. Elk project zien wij als maatwerk maar wel opgebouwd uit gestandaar-diseerde, fl exibele componenten waarmee de kwaliteit van het product bewaakt wordt. Daarmee garanderen wij een betrouwbare oplossing voor uw situatie.

Alles in eigen beheer

Onze organisatie heeft niet alleen een eigen service- en installatieteam maar ook alle ontwikkeling wordt in eigen beheer gedaan. Software ontwikkeling, mechanische hardware ontwikkeling en het uitwerken van specifi eke vragen van klanten wordt door LCT in eigen huis uitge-voerd. Met de kennis en kunde kunnen wij aan iedere vraag voldoen.

LCT staat voor :

• Oplossingsgericht en klantvriendelijk
• Kwalitatief hoogstaande oplossingen
• Kennis van branches en producten
• Innovatief en gebruik makend van hedendaagse technieken
• Alle ontwikkeling en service onder eigen dak
LCT bedrijfspand